Criza energetică stiri: 1635
Cutremure stiri: 271

Hotelul George V din Paris a fost jefuit

9 apr. 2021,, 07:36   Război în Ucraina
1356 0

Prestigiosul Hotel George V din Paris a fost recunoscut în repetate rînduri de diverse publicații drept "cel mai bun din lume".

Tîlharii au atacat prestigiosul Hotel George V din Paris, care a fost recunoscut în repetate rînduri drept "cel mai bun din lume" de mai multe publicații. Despre incidentul de joi, 8 aprilie, a anunțat Le Figaro și Le Parisien, citînd surse apropiate anchetei cazului.

Potrivit datelor surselor lor, incidentul a avut loc pe 8 aprilie, în jurul orei locale 21.30.

"Au fost doi atacatori. Au intrat în clădirea hotelului, au spart geamurile și au scos de acolo bijuterii, printre care și lucrări ale marilor mărci de bijuterii", a declarat poliția reporterilor.

Le Parisien, cu referire la surse, a indicat faptul că în jaful în sine a fost implicată o singură persoană. Ea a intrat în clădire și a îndreptat o armă către doi angajați care se aflau în holul hotelului. Apoi, cu un topor, a deschis vitrinele și a scos bijuteriile. Hoțul a pus prada în buzunare, apoi a ieșit afară, unde îl aștepta complicele său pe un scuter.


După aceea, atacatorii au fugit de la fața locului. Fețele lor erau ascunse sub cagule.

Hotelul George V aparține companiei canadiene Four Seasons Hotels and Resorts. În 2014, el a fost recunoscut drept "cel mai bun hotel din lume pentru serviciile sale" de către publicația lifestyle Conde Nast Traveller. Timp de mai mulți ani, instituția a fost recunoscută ca fiind cea mai bună din categoria sa de către publicația The Gallivanters Guide.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав