Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Haosul provocat de ninsori a cuprins Europa

18 ian. 12:45   Externe
4441 0

Un val de aer polar a lovit nordul și vestul Europei. Sute de zboruri au fost anulate în Norvegia, Germania și Olanda, iar în Suedia au fost raportate numeroase probleme pe șosele. Vizat de vremea rea este și Luxemburg.

Juergen Harres, purtător de cuvînt al aeroportului din Frankfurt: "Împreună cu partenerii noștri, companiile aeriene care operează pe aeroport împreună cu noi facem tot posibilul ca pasagerii aflați pe aeroport să se simtă cît mai confortabil. sîntem conștienți că nu este o situație ideală, dar nu avem ce face, este creată de ploaia înghețată."

Probleme au fost și pe aeroportul din Munchen unde 250 din 650 de zboruri programate au fost anulate, în timp ce aeroportul din Oslo s-a închis pentru cîteva ore din cauza ninsorilor abundente. Ninsorile abundente și temperaturile scăzute au afectat și circulația trenurilor, dar și cea rutieră, transmite Digi24."Mersul trenurilor este suspendat din cauza condițiilor meteo. Luați în calcul alte opțiuni. Această situație ar putea să dureze ceva timp", a fost anunțul difuzat în gări. Valul de frig pe care meteorologii l-au numit Gertrud a lovit și Olanda, Suedia, Franța și Belgia. În unele locuri au fost impuse restricții de circulație, iar în unele orașe copiii au primit o zi de vacanță.

14
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?