Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Grecia respinge cuvintele lui Lukașenko cu privire la primirea amenințărilor în privința zborul Ryanair

27 mai. 2021,, 07:53   Război în Ucraina
2236 1

Înainte ca avionul să decoleze la Atena, serviciile de securitate au verificat totul: pasagerii, bagajele, bagajele de mînă.

Autoritatea Aviației Civile (CAA) din Grecia a negat cuvintele lui Alexandr Lukașenko precum că Atena ar fi primit informații despre existența dispozitivului exploziv la bordul Ryanair FR4978, care se îndrepta din Atena la Vilnius. Despre aceasta miercuri, 26 mai, a anunțat ziarul Proto Thema.

"Autoritatea Aviației Civile (a Greciei) informează că datele publicate precum că Aeroportul Internațional din Atena sau autoritățile elene ar fi deținut informații despre existența oricărei amenințări la adresa zborului Ryanair sînt complet false, nefondate și absolut înșelătoare", a declarat Ministerul grec într-o declarație către presă.

Acesta a menționat că, înainte de plecare, această aeronavă a trecut toate verificările de securitate prescrise, inclusiv verificarea bagajelor de mînă și a bagajelor de cală, nu au fost găsite careva amenințări.

Ministerul a primit informații despre amenințarea cu bombă deja din presă după ce avionul a aterizat la Minsk, a adăugat CCA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий