COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grecia introduce noi restricții

Grecia introduce noi restricții

Grecia a extins obligativitatea purtării măștii de protecție și pentru spațiile publice interioare, începînd de sîmbătă.

În plus, Republica Elenă a adoptat o serie de alte restricții pentru a combate răspîndirea COVID-19, după o creștere a cazurilor, relatează Agerpres.

În ultimele zile, numărul infecţiilor cu coronavirus a crescut constant în Grecia. Miercuri au fost raportate 57 de noi cazuri. O zi mai tîrziu, numărul lor a fost de 65, iar vineri au fost înregistrate 78 de noi infectări.


Astfel, guvernul de la Atena a decis să ia noi măsuri pentru a limita răspîndirea virusului. Masca de protecție este de acum obligatorie în spațiile publice închhise, iar locurile în baruri sînt limitate, pentru a se evita aglomerarea. Clienții care stau în picioare, chiar dacă și în afara localului, nu vor mai fi serviți. Pentru a se asigura că aceste reguli sînt respectate, autoritățile au făcut mai multe controale în pub-uri, precum și în transportul public, unde masca este, de asemenea, obligatorie.

Cei care nu respectă aceste reguli riscă o amendă de 150 de euro.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load