Google ar putera să lanseze un telefon pliabil

Google ar putera să lanseze un telefon pliabil

Google ar putea să se alăture Samsung și Huawei în cursa telefoanelor pliabile, conform unui brevet publicat recent. Cererea de brevet, reperată de Patently Mobile, arată în detaliu un dispozitiv de pliere relativ simplu, cu o balama mare pe margine, arată Forbes.

Spre deosebire de telefoanele pliabile Samsung sau Huawei, acest potențial dispozitiv Google nu se închide plat - în schimb, există un spațiu între cele două laturi ale afișajului, din cauza articulației, asemănătoare cu design-ul Microsoft Surface Book. Nu este clar cum balama afectează grosimea totală a dispozitivului, iar ecranul în sine ar putea fi mai subțire decît ecranele tipice pentru smartphone-uri.

În altă parte, nu există nicio informație pe ecranul al doilea sau al treilea și nici specificațiile. Acest lucru pare a fi mai degrabă un concept aflat în stadiu incipient, decat un smartphone pe care Google să îl lansze în cel mai scurt timp. De asemenea, merită să ne amintim că acesta este un brevet și nu indică neapărat designul final, şi este, de asemenea, primul brevet pe care l-am văzut de la Google pentru un telefon pliabil.

Dacă Google alege acest design, de pliere pe stil clapetă, ar putea fi mai bun faţă de cel ales de competitori, care transformă telefonul într-o tabletă. Google a lucrat cu Samsung la tehnologia care implică plierea telefoanelor. Compania a ajutat producătorul sud coreean să pregătească sistemul de operare Android Pie la această nouă tehnologie. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load