X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1083

Germania: Statele Unite doresc să ruineze Europa?

13 sep. 16:45   Război în Ucraina
1603 0

Statele Unite sînt interesate de agravarea situației din Ucraina și de extinderea teatrului de operațiuni. Această opinie a fost exprimată de profesorul de economie Christian Kreis într-un articol pentru Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN).

Expertul a menționat că un război care implică NATO l-ar ajuta pe Washington să rezolve problemele legate de supraproducție și datorii. Astfel, Statele Unite speră că conflictul din Europa Centrală va distruge cea mai mare parte a capacității de producție, a spus Kreis.

Cu toate acestea, scopul principal al Washingtonului este de a preveni prietenia dintre Rusia și Germania. În acest sens, Kreis este convins că SUA intenționează să ruineze Germania. El a amintit că în ultima perioadă previziunile economice ale țării au devenit din ce în ce mai sumbre. Economistul a prezis dezindustrializarea, menționînd totodată că întreprinderile mici și mijlocii ar avea de suferit cel mai mult.

Anterior, ziarul Der Spiegel a relatat că 71 la sută dintre germani se așteaptă ca situația să se agraveze în următorii cinci ani și sînt pregătiți pentru o criză economică îndelungată. În plus, 58% dintre participanții la sondaj evaluează situația economică ca fiind cea mai proastă de la începutul monitorizării corespunzătoare, în mai 2017.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав