COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Gerard Depardieu va filma un lungmetraj în Rusia

28 iul. 23:30   În lume
1125 0

Actorul francez Gérard Depardieu, cetăţean rus din 2013, va filma în Rusia un lungmetraj despre un regiment francez care luptă în Prusia Orientală în 1945.

Potrivit agenţiei ruse de presă Tass, care a anunţat, lungmetrajul va urmări regimentul de vînătoare 2/30 Normandie-Niémen, o unitate militară franceză, în timpul intervenţiei alături de ArmataRoşie în 1945 în Prusia Orientală.

Filmările vor avea loc în oraşul Kaliningrad, acolo unde a avut loc bătălia.

Rolul pe care îl va avea în această producţie Gérard Depardieu este neclar: nu se ştie dacă va fi regizor, actor sau ambele.

Anunţul proiectului a fost făcut în cadrul Baltic International Film Festival, întîlnirea rusă anuală la care Gérard Depardieu este invitat de onoare, prin intermediul unui comunciat al Ministerului Culturii şi Turismului al regiunii Kaliningrad Andrei Yermak.


”Actorul re renume Gérard Depardieu şi echipa sa vor începe în curînd filmările la un lungmetraj în regiunea Kaliningrad despre legendarul escadron Normandie-Niémen. Acest proiect este cu adevărat interesant pentru că este vorba despre o parte importantă a istoriei regiunii”.

Apreciat de publicul rus şi de preşedintele Vladimir Putin, Gérard Depardieu a primit cetăţenia în 2013 şi a lăudat adesea meritele ţării, numind-o ”mare democraţie”. În schimb, el a fost foarte critic la adresa Franţei. În octombrie 2020, el spunea că Hexagonul este ”contrar drepturilor omului”.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽