COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 944 930   INFECTAȚI 366 256(+94)   TRATAȚI 350 497      DECESE 9217(+9)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Franța va primi 63 milioane de euro oprirea migranților care se îndreaptă spre Marea Britanie

15 oct. 11:15   În lume
1463 0

Marea Britanie va plăti Franței 63 milioane de euro pentru înăsprirea controlului la frontieră în vederea opririi migrației ilegale în Regatul Unit.

Se cunoaște că de acum înainte plajele continentale vor fi păzite de un numărul dublu de jandarmi. În ultimele săptămîni, zeci de bărci de cauciuc arhipline cu migranți ilegali au plecat zilnic de pe coasta franceză peste Canalul Mînecii, relatează Noi.md.

Britanicii chiar au acuzat poliția din cealaltă parte a strîmtorii de aprovizionarea refugiaților cu veste de salvare din bani publici. Nu se știe dacă este așa, dar francezii nu au obstrucționat practic imigranții ilegali în încercările lor de a se muta în Regatul Unit.

Britanicii nu au transferat încă bani la Paris, dar ministrul francez de interne este sigur că șantajul a avut succes: potrivit acestuia, britanicii sînt oameni de onoare, ceea ce înseamnă că vor plăti cu siguranță.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X