COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Franța: O pisică va candida la alegerile municipale din Rennes

Franța: O pisică va candida la alegerile municipale din Rennes

Un partid din Franţa şi-a anunţat luni intenţia de a include o pisică pe lista sa la alegerile municipale din Rennes (vest) pentru a evidenţia condiţia animalelor, relatează AFP.

Partidul de extrema strînga Franţa Nesupusă intenţionează să introducă pisica numită Rec pe penultimul loc de pe lista sa "Rennes en commun", prezentată pentru alegerile municipale din 15 şi 22 martie, transmite Noi.md cu referire la tvr.ro.

Obiectivul: "evidenţierea unui subiect care nu este foarte prezent în această campanie municipală: condiţia animalelor", a declarat Félix Boullanger, co-director al campaniei pentru această listă.


Pentru a evita invalidarea listei de către autorităţi, un bărbat îi va împrumuta numele său pisicii Rec.

"Este o candidatură simbolică, aşa cum se întîmplă adesea. Chiar dacă obţinem 99,9% la alegerile municipale, el nu va fi ales", a declarat Boullanger.

Lista "Rennes en commun", sprijinită de asociaţia pentru apărarea animalelor L214, se angajează să creeze "o delegaţie pentru protecţia animalelor, să crească ponderea proteinelor vegetale din meniurile de catering, să sprijine interdicţia naţională a circurilor care deţin animale sălbatice sau să susţină o politică de sterilizare a pisicilor fără stăpîn".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load