COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fostul șef de spionaj din Franța va prezenta o emisiune la RT France

Fostul șef de spionaj din Franța va prezenta o emisiune la RT France

Postul de televiziune RT va difuza o emisiune de autor, prezentată de fostul șef al spionajului economic francez Alain Juillet. Emisiunea va avea în prim plan subiecte geopolitice.

Fostul șef al serviciului spionaj economic al Franței (Direcția Generală a Securității Externe), Alain Juillet, va prezenta o emisiune de geopolitică la postul de televiziune RT France.

Emisiunea de 13 minute, intitulată “La Source” (Sursa) va fi difuzată pe post de două ori pe lună, iar prezentatorul va aborda subiecte legate de diplomație, conflicte, terorism, securitate și spionaj economic, transmite Noi.md cu referire la sputnik.md.

Dincolo de toate viziunile ideologice, geopolitica practică trebuie să ajute cetățenii să înțeleagă realitatea obiectivă, consideră Juillet.


Șeful RT France, Xenia Fiodorova, a declarat că este bucuroasă că o personalitate de un asemenea calibru va conlucra cu RT.

“Sînt convinsă că el îi va permite publicului nostru să privească în profunzime procesele geopolitice, ceea ce se întîmplă în lume”, a subliniat ea.

Prima emisiune urmează să apară în luna martie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load