COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fostul majordom de la Casa Albă a murit de coronavirus

Fostul majordom de la Casa Albă a murit de coronavirus

Wilson Roosevelt Jerman, fostul majordom al Casei Albe care a servit 11 președinți americani în cele peste cinci decenii petrecute la postul său, a murit de Covid-19, informează publicația The Hill.

Acesta avea 91 de ani. Cauza morții sale a fost Covid-19. Jerman a lucrat la Casa Albă timp de 55 de ani - din 1957 pînă în 2012.

Nepoata sa a declarat într-un interviu acordat postului american de televiziune FOX5 DC, că Wilson Jerman a început să lucreze la Casa Albă în calitate de menajer pe timpul fostului președinte al SUA, Dwight D. Eisenhower, în 1957.

Acesta a fost promovat la postul de majordom în 1960, pe timpul unui alt fost președinte, John F. Kennedy. „Jackie Kennedy a fost cea care l-a promovat la postul majordom, fiindcă aveau o relație bună”. A povestit nepoata sa.


O fotografie cu Wilson Roosevelt Jerman a fost inclusă și în cartea „Becoming”, a fostei prime doamne a Casei Albe, Michelle Obama. Barack Obama a fost ultimul președinte pe care l-a servit majordomul.

Statele Unite ocupă primul loc în lume după numărul de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19. La 21 mai, rapoartele americane arătau un număr de 1 562 714 cazuri confirmate, dintre care peste 294 de mii de persoane s-au însănătoșit, iar alte peste 93 de mii au murit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load