Fosta soție a lui Abramovici a oferit primul interviu după 11 ani de la divorț

Fosta soție a lui Abramovici a oferit primul interviu după 11 ani de la divorț

Irina a făcut cunoștință cu Roman Abramovici cînd lucra ca însoțitoare de bord. Și, în cele din urmă, dragostea la prima vedere a condus la 16 ani de viață conjugală. 


Dar în 2007, cuplul, care a educat cinci copii, a anunțat despre divorț, care poate fi numit model. Roman și Irina au păstrat o relație minunată, iar copiii de la ambele căsătorii ale lui Roman sînt prieteni și adesea își petrec timpul împreună.


Și acum, la 11 ani după divorț, Irina a decis să dea primul interviu revistei Tatler. Femeia mărturisește că a schimbat evenimentele mondene pe familie, călătorii și religie.


„Poate că nu merg adesea la evenimente mondene, dar de multe ori ne putem vedea unii pe alții la biserică, la expoziție, la muzeu, la teatru. Casa mea este întotdeauna deschisă pentru prieteni, îmi plac mai mult întîlnirile acasă decît mesele de la restaurant.”


În timpul liber Irina colecționează icoane bizantine și rusești și susține, de asemenea, Biserica „Sf. Mucenic Antipa”.


„Există o astfel de expresie: sîntem ceea ce mâncăm. Acest lucru este doar parțial adevărat. De asemenea, sîntem ceea ce credem. Credința nu numai că ajută la depășirea dificultăților, ci este cel mai important lucru – ajută, în orice situație, să rămîi un om adevărat”, afirmă Irina.


Ea a vorbit și despre ceea cu ce se ocupă copiii ei. Anna, de 26 de ani, a absolvit Universitatea Columbia, facultatea de filosofie. Arkadi, de 25 de ani, este om de afaceri. Sofia, de 21 de ani, a absolvit Universitatea Royal Holloway și continuă să se ocupe intens cu hipismul. Arina, de 16 ani, intenționează să intre la facultatea de zoologie în Australia. Ilia, care e de aceeași vîrstă, studiază la o școală din Londra.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load