X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Focuri de arme la frontiera sud-coreeană

11 iun. 10:30   Externe
5387 0

Armata sud-coreeană a anunţat că a tras focuri de avertisment la sfîrşitul săptămînii trecute după ce soldaţii nord-coreeni au intrat pentru scurt timp pe teritoriul său.

Soldaţii nord-coreeni au trecut duminică linia de demarcaţie care separă cele două Corei şi au intrat pe teritoriul sud-coreean, a declarat Statul Major interarme sud-coreean (JCS).

„Soldaţii nord-coreeni care lucrau în interiorul DMZ pe frontul central au trecut pentru scurt timp linia de demarcaţie militară”, a precizat JCS într-un comunicat, referindu-se la zona demilitarizată care separă cele două state din 1953, notează Noi.md cu referire la news.ro.

„În afară de retragerea imediată a soldaţilor nord-coreeni după focurile noastre de avertisment, nu a fost observată nicio mişcare neobişnuită”, a adăugat JCS.

Acest incident survine după ce Coreea de Nord a trimis recent mii de baloane cu gunoaie către vecina sa din sud, susţinînd că răspunde la o campanie organizată de dezertori nord-coreeni care au trimis pliante cu propagandă anti-Phenian din Coreea de Sud.

0
0
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав