COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Focuri de armă în Universitatea de Stat din orașul Perm, Rusia (VIDEO)

20 sep. 10:20   În lume
1943 0

Mai multe focuri de armă s-au produs în dimineața de 20 septembrie, în incinta Universității de Stat din orașul Perm, Federația Rusă. Mai mulți studenți au fost văzuți ie;ind din clădire pe ferestre, scrie newsmaker.md

Există informații despre morți și răniți, informează portalul Meduza.io. Potrivit datelor neoficiale, sunt trei morți, scrie postul de televiziune Dojdi.

Jurnaliștii ruși scriu că pe teritoriul universității ar fi fost văzut un bărbat îmbrăcat în haine de camuflaj, care trăgea dintr-o armă automată.

Potrivit canalului Telegram MASH, identitatea agresorului este în curs de stabilire, însă pe pagina de socializare al unui tânăr a fost publicat un plan detaliat cu privire la atacul asupra instituției de învățăm]nt.

Vom reveni cu detalii.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽