X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Fiul lui Biden riscă ani grei de închisoare: de ce este acuzat

4 iun. 09:57   Externe
3178 0

Hunter Biden este acuzat de deținere ilegală de arme, în cazul în care va fi condamnat acesta riscă pînă la 25 de ani de închisoare. În septembrie va avea loc un alt proces împotriva lui Biden Jr.

Primul proces împotriva fiului președintelui SUA Joe Biden a început în statul american Delaware. Luni, 3 iunie, Hunter Biden, în vîrstă de 54 de ani, a compărut în fața instanței din Wilmington, fiind învinuit de pentru posesie ilegală de arme. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pînă la 25 de ani de închisoare, potrivit dw. com.

În prima zi a procesului a început selecția celor 12 jurați. Hunter Biden a apărut la audierea în instanță însoțit de soția sa, precum și de mama sa vitregă - prima doamnă a SUA, Jill Biden. Se așteaptă ca procesul să dureze între una și două săptămîni.

Într-o declarație scrisă, publicată înaintea procesului, Joe Biden a declarat că nu dorește să comenteze procedura judiciară, dar că simte „o dragoste nemărginită pentru fiul său”, că are încredere în el și că îl respectă pentru puterea sa.

7
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав