AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 51
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Filipine va permite intrarea în țară a străinilor complet vaccinați

14 ian. 19:30   Război în Ucraina
1407

Începînd cu 16 februarie 2022, autoritățile filipineze vor permite intrarea în republică a cetățenilor străini cu schema completă de vaccinare împotriva coronavirusului. Despre acest lucru a anunțat secretarul de presă interimar al președintelui țării, Carlo Nograles, în cadrul unui briefing.

Potrivit acestuia, ”începând cu 16 februarie 2022, confirmarea vaccinării complete [împotriva coronavirusului] va deveni o cerință pentru toți cetățenii străini cărora li se permite intrarea în Filipine" Între timp, el a spus că aceste reguli nu vor afecta mai multe categorii de călători. Aceștia sunt copiii sub vîrsta de 18 ani, persoanele cărora vaccinarea este contraindicată din motive de sănătate, precum și diplomați străini și dependenții acestora. Se remarcă faptul că Ministerul Transporturilor Republicii a fost instruit să oblige companiile aeriene să solicite cetățenilor străini care călătoresc în Filipine să furnizeze dovada vaccinării complete înainte de îmbarcarea în avion, relatează Noi.md cu referire la tass.ru .

Nogales a făcut această declarație la o zi după ce în Filipine au fost înregistrate peste 34 de mii de cazuri noi de infecție cu coronavirus pe zi, care este cea mai mare cifră din martie 2020.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав