COVID-19 în MOLDOVA

Fiica Monicai Bellucci, de-o frumusețe ieșită din comun (FOTO)

Fiica Monicai Bellucci, de-o frumusețe ieșită din comun (FOTO)

Așchia nu a sărit departe de trunchi. Fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel, Deva, este la fel de frumoasă ca mama ei și foarte talentată, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.


La doar 15 ani, Deva Cassel a devenit imaginea parfumului Dolce Shine impresionand cu infatisarea sa unica. Desi a atras atentia mai multor agentii de modelling, Monica Bellucci insista ca scoala ramane cea mai importanta pentru fiica sa.


“A fost vorba despre o singură campanie. Ea merge la școală. Și-a dorit să încerce această experiență și a profitat de șansa care i-a fost oferită. Cred că a vrut să-și demonstreze că poate munci, că are capacitatea de a lucra precum adulții și că poate gestiona o posibilă carieră”, a spus frumoasa actriță intr-un interviu.Anul trecut, Deva și-a făcut debutul de fotomodel la Saptamana Modei din Milano, pășind pe podium alături de mama sa.


Chiar dacă experiența i-a prins bine, Monica a specificat că își dorește ca Deva să se bucure de viața de adolescentă: “Vreau să-și continue studiile și să experimenteze greutățile și frumusețea de a fi adolescentă”, a incheiat Bellucci.

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicai Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Ea are o sora mai mica, pe Leonie, alaturi de care a stat in izolare in Tara Bascilor.


Cu toate ca cele trei locuiesc impreuna in Paris, Monica a decis sa se mute impreuna cu fetele mai aproape de tatal lor celebru. Ele l-au putut vizita pe Vincent, fara a incalca regulile specifice pandemiei.


Actorul francez in varsta de 54 de ani este acum recasatorit cu Tina Kunakey, o frumoasa actrita care i-a daruit inca o fiica.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load