COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fenomen îngrijorător în rețelele de telefonie din SUA care a pus pe gînduri sute de utilizatori

Fenomen îngrijorător în rețelele de telefonie din SUA care a pus pe gînduri sute de utilizatori

Mai mulți utilizatori din diferite rețele de telefonie mobilă s-au confruntat cu un fenomen extrem de ciudat. Oamenii au primit în toiul nopții SMS-uri de la cunoscuți, care i-au pus pe gînduri.

Asta pentru că ele fuseseră trimise de Valentine's Day, pe 14 februarie, acum opt luni!

Fenomenul ciudat a avut loc doar în SUA, în noaptea de miercuri spre joi, și au fost afectați abonați și utilizatori de cartele prepaid din toate rețelele americane de telefonie mobilă, adică Sprint, T-Mobile, Verizon, și AT&T.


Unul din utilizatorii afectați de ceea ce pare o eroare generală de rețea a povestit cum s-a întîmplat totul jurnaliștilor de la Business Insider. „Joi dimineață, m-am trezit cu un mesaj text de la un prieten apropiat, întrebîndu-mă dacă am vreun plan pentru mîine seară.

Nu mi s-ar fi părut ieșit din comun, dar au fost două motive care m-au pus pe gînduri: mesajul a fost trimis în jurul orei 4 dimineața iar prietenul meu își amintește că l-a trimis de Valentine’s Day. Mai mult, se pare că nu sînt singurul care a pățit asta” a povestit persoana care a primit SMS-ul ciudat. Situația a fost expusă pe larg pe rețeaua de socializare Twitter, în cursul zilei de joi, iar zeci de persoane au raportat evenimente similare.

Unii oameni au spus că prietenii sau membrii familiei au primit mesaje text de la ei în miez de noapte pe care nu le-au trimis niciodată. Alții primiseră mesaje text vechi de Ziua Îndrăgostiților, relatează sursa citată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load