X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Fanii serialului Game of Thrones, îngroziți de noul trailer (VIDEO)

4 apr. 2019,, 23:30   Externe
3418 0

Sinistrul trailer numit "Aftermath" pare să indice că bătălia de la Winterfell va avea un sfîrșit îngrozitor pentru personajele îndrăgite din "Game of Thrones".

Mai sînt două săptămîni pînă la premiera Sezonului 8 din „Game of Throne”, iar fanii seriei au putut să vadă trailerul serialului încă pe 2 aprilie, cînd a fost postat pe canalul de YouTube, potrivit mirror.co.uk. Videoclipul care a adunat 7.128.348 de vizionări sugerează că toate personajele îndrăgite de mulți vor muri.

În imagini este prezentat regatul Winterfell și drapelul Casei Stark. În rest, totul este pustiu, apărînd în cadru doar cîteva obiecte, printre care sabia lui Jon Snow, Longclaw, lanțurile lui Daenerys, mîna-proteză a lui Jaime și sabia Needle a Aryei Stark.

Anul trecut, o persoană din conducerea HBO a dezvăluit că actorii din Game of Thrones au plîns cînd au citit scenariul ultimului sezon al serialului. Motivul? Actorii au descoperit că personajele care au supraviețuit în sezonul precedent vor muri „unul cîte unul” pînă la finalul serialului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?