COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Familia Schumacher continuă să ascundă adevărul despre starea lui

Familia Schumacher continuă să ascundă adevărul despre starea lui

Fostul manager al lui Michael Schumacher spune că soția legendei F1 ascunde adevărul despre starea de sănătate a celui care nu a mai fost văzut în public de aproape șase ani, de cînd a suferit un accident la schi, scrie Daily Mail.

Michael Shumacher a avut, pe 29 decembrie 2013, un accident grav la schi, în urma căruia a suferit un traumatism cranian sever.

De atunci el este ținut departe de public, în casa familiei din Gland, Elveția. Fostul manager și prieten al fostului campion, Willi Weber, a declarat că nu a fost lăsat să-l vadă pe Shumacher și că soția pilotului, Corinna, este îngrijorată că „adevărul” va fi expus, potrivit Daily Mail.


„Știu că Michael a fost lovit tare, dar, din păcate, nu știu ce progrese face. Aș vrea să știu ce face și să-i strîng mîna. Din păcate, acest lucru este respins de Corinna. Probabil ea se teme că eu voi vedea imediat ce se întîmplă și voi face public adevărul”, a spus Weber în timpul unui documentar german.

Recent, soția fostului campion de Formula 1 a oferit un prim interviu după accident. Nici de această dată Corinna nu a dat detalii despre starea lui Michael Schumacher.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load