COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Facebook și Instagram au deblocat brusc conturile lui Trump

16 ian. 12:14   În lume
4482 1

Facebook și Instagram au restabilit brusc accesul la conturile actualului președinte american Donald Trump. Postările blocate anterior au început să apară din nou sîmbătă, 16 ianuarie, la accesarea paginii.

Deocamdată, nu se știe dacă Trump are acces la paginile sale, transmite iz.ru

Pe 7 ianuarie fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că conturile lui Trump de pe Facebook și Instagram vor rămîne înghețate pînă la sfîrșitul mandatului său de președinte al SUA.

Pe 8 ianuarie, Twitter a șters contul lui Trump. Anterior paginile sale sociale le-au blocat și Facebook, Instagram, Snapchat și Twitch.

Administrația Twitter a restricționat accesul liderului american la site după o postare în care a îndemnat la liniște pe fundalul protestelor de la Washington și un adresare video către susținători de a se dispersa. Serviciul de microblogging a blocat, de asemenea, funcția de retweet a postării cu mesajul video din cauza "riscului de violență".


După blocarea contului actualului președinte american, acțiunile Twitter au scăzut cu aproape 11% la deschiderea primelor tranzacții pe 12 ianuarie.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽