COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Facebook lansează un nou centru de informare privind schimbările climatice

Facebook a anunțat marți, 15 septembrie, o decizie extrem de importantă pentru utilizatorii din întreaga lume, compania americană spunînd că va lupta împotriva dezinformării cu privire la schimbările climatice, ceva ce puțini credeau că vor vedea făcut de către cei din Menlo Park vreodată.

Facebook va crea un hub special cu informații cu privire la schimarile climatice, acolo urmînd a fi publicate o serie de detalii extrem de importante pentru cei care vor să afle adevărul cu privire la felul în care planeta noastră este afectată de poluarea constantă din întreagă lume, comunică idevice.ro.

Facebook a lăsat pînă acum toată libertatea posibilă pentru cei care au distribuit o varietate de minciuni cu privire la încălzirea globală, însă iată că lucrurile se schimbă într-un final, și în bine pentru planetă noastră, ceea ce ar trebui să ne fie de foarte mare ajutor pe viitor.

“Acum, adoptăm o abordare similară a crizei climatice prin lansarea unui nou Centru de informare în domeniul științelor climatice pe Facebook pentru a conecta oamenii la informații climatice reale și actualizate. Am modelat centrul și informațiile din cadrul acestuia în Centrul nostru de informații COVID-19 care, pînă acum, a direcționat peste 2 miliarde de oameni către informații de la autoritățile sanitare, peste 600 de milioane de oameni făcînd clic pentru a află mai multe.”

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load