COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Facebook a blocat contul lui Dmitri Rogozin

25 ian. 09:06   În lume
2000 2

Contul de Facebook al directorului general al „Roscosmos”, Dmitri Rogozin, fost vicepreședinte al Rusiei și reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru Transnistria, a fost blocat de către compania americană.

Despre aceasta a comunicat chiar Rogozin pentru RIA Novosti, precizînd că s-a întîmplat după ce a comentat o postare a fostului ambasador al SUA în Rusia, Michael McFaul.

„Contul meu a fost blocat pentru o zi pentru că postarea mea chipurile ar încălca normele comunității (n.r. Facebook). Postarea a fost ascunsă. Iată și toată „libertatea cuvîntului” în stil american”, a spus pentru agenția guvernamentală rusă directorul „Roscosmos”.

Înainte de aceasta, Michael McFaul a publicat pe Twitter o postare despre democrația și liberalismul din Rusia, scrie realitatea.md.

„Biden și echipa sa trebuie să accepte că Putin nu degrabă va pune capăt atacului asupra democrației, liberalismului și instituțiilor multilaterale”, a scris fostul ambasador american.


Dmitri Rogozin a comentat dur pe pagina sa de Facebook publicarea lui McFaul, fapt pentru care aceasta a fost ștearsă.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽