AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 724
Preşedintele stiri: 3203

Explozie puternică într-un bloc din Rusia

26 oct. 2021,, 07:58   Război în Ucraina
1455 1

O explozie la un bloc de apartamente din oraşul rus Naberejnîe Celnî (Republica Tatarstan), situat la 930 km de Moscova, a distrus parțial imobilul, au anunţat luni serviciile de urgenţă ruse, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

Cauza pare să fi fost o scurgere de gaze. Acesta nu este un incident singular, în ultima vreme au avut loc mai multe astfel de explozii la imobile din Rusia.

Cel puţin patru persoane au fost rănite, două au fost prinse sub dărîmături, iar alte peste 30 au fost evacuate, conform unui bilanţ preliminar realizat de filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, anunță Reuters.

Imagini video difuzate pe social media arată acoperişul şi o parte din cele două etaje superioare prăbuşindu-se, în timp ce lumini mai sînt încă aprinse în alte apartamente din clădire.

Exploziile în urma scurgerilor de gaze sînt relativ frecvente în Rusia din cauza infrastructurii învechite şi a reglementărilor precare de siguranţă.


În septembrie, două persoane şi-au pierdut viaţa în urma exploziei produse într-un bloc de apartamente din oraşul Noginsk, iar alte trei au decedat ca urmare a unei deflagraţii produse cîteva zile mai tîrziu într-o localitate din regiunea Lipeţk.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав