Preşedintele stiri: 3022

Elon Musk îl ironizează din nou pe Jeff Bezos

12 oct. 22:00   În lume
1219 0

Averea lui Elon Musk, fondatorul Tesla, se ridică la 222 de miliarde de dolari, cu un plus de 10,6 miliarde de dolari, în urma unei noi tranzacții. Noile cifre îl plasează pe Musk pe primul loc în Bloomberg's Billionaires Index, urmat de Jeff Bezos, fondatorul Amazon, notează CNN. Acesta a postat pe Twitter o medalie cu locul doi pentru Bezos.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, îl urmează pe Musk cu o avere de 191,6 miliarde de dolari, iar cel din urmă a postat pe Twitter o medalie de locul doi pentru Bezos, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

Mulțumită atît acțiunilor Tesla, cît și a acțiunilor sale majoritare la compania privată SpaceX, unde ocupă funcția de CEO, Musk a acumulat o avere imensă.

Musk a primit zero dolari ca salariu în 2020, potrivit unui dosar al companiei, dar a primit opțiuni pe acțiuni în timpul anului, care acum valorează 22 de miliarde de dolari, notează Mediafax.


Musk și Bezos, cei mai bogați doi oameni de pe Pămînt, sînt implicați într-o cursă spațială. Chiar înainte de a lansa prima misiune turistică în spațiu pe Inspiration4, în septembrie, SpaceX, compania lui Musk, a cîștigat contracte masive cu NASA și cu armata americană și a lansat cea mai puternică rachetă aflată în serviciu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X