COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Elemente ale culturii armene, regăsite în noul clip lansat de Lady Gaga

Lady Gaga a lansat o nouă piesă, ilustrată cu un scurt-metraj complex, "911". Pe beat-uri disco şi dance artista trage un semnal de alarmă legat de sănătatea mentală şi abuzul de medicamente anti psihotice.

Veţi avea dificultăţi în a ţine pasul cu tot ceea ce se întamplă în clip, poate cel mai complex lansat în ultima vreme, transmite infomusic.ro.

Cea mai simplă explicaţie pentru tot ceea ce se întîmplă în "911" este paralela între acest videoclip şi un episod din serialul "Legion". sîntem undeva la graniţa dintre "artă de dragul artei" şi multiple poveşti suprapuse, cu o serie de clişee din filme celebre. Lady Gaga pare a fi zeitatea unei oaze din deşert, în jurul căreia gravitează figuri trăznite, de la un războinic tribal pînă la o mireasă în veştminte tradiţionale. Cuvîntul "911" este o metaforă pentru anti depresive, care par a fi soluţia pentru orice criză mentală.

Clipul devine tot mai întunecat pe măsură ce trec minutele şi spre final o vedem pe Lady Gaga într-o criză de plîns şi apoi revenind la viaţă pe o targă de ambulanţă. Toată fantezia din clip a fost doar o halucinaţie de cîteva minute a unei persoane implicate într-un accident de maşină. Personajele din clip sînt de fapt pompierii şi ambulanţierii care au scos-o pe artistă şi pe iubitul său din bolidul condus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load