УМЕРЛО 1700

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Efremov a primit sfaturi de la un alt actor care a stat la închisoare

Actorul Vladimir Dolinski, care a stat la închisoare, i-a dat un afat lui Mihail Efremov cu privire la aflarea în detenție.

El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni de la "NTV", tansmite RIA Novosti.

Dolinski l-a sfătuit pe artistul vinovat de accidentul mortal să rămînă la închisoare "un bărbat destoinic și bun". El a subliniat că în locurile de detenție nu contează că ești actor sau nu. Artistul a menționat, de asemenea, că Efremov a fost închis pentru omor prin imprudență, ceea ce, de asemenea, joacă un rol important.

Anterior, publicația Life a dezvăluit conținutul meniului din SISO-5 din Moscova, unde a fost plasat actorul Mihail Efremov, condamnat la opt ani de închisoare pentru accidentul mortal în capitală. Printre serviciile cu plată sînt disponibile: comandarea prînzurilor calde și a meselor suplimentare, transferul de bani în contul personal, precum și achiziționarea de diverse produse. Un prînz fierbinte, inclusiv vegetarian, poate fi comandat pentru deținut la o anumită dată

Accidentul cu participarea automobilului artistului a avut loc pe 8 iunie. SUV-ul său a ieșit cu viteză mare pe contresens și s-a ciocnit cu o altă mașină, la volanul căreia se afla Serghei Zaharov, care a murit.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load