TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului în Marea Britanie

Cîntărețul și compozitorul englez Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului de organizaţia britanică Official Charts Company. Ed Sheeran a ajuns de 12 ori pe prima poziţie în topurile single-urilor şi albumelor între anii 2010 şi 2019.

Totodată, artistul britanic s-a menţinut cel mai mult timp pe primul loc al ambelor clasamente în ultimul deceniu – 79 de săptămîni în total.

Sheeran a devenit al treilea artist care primeşte din partea Official Charts Company premiul pentru stabilirea unui astfel de record, după Justin Bieber, devenit primul artist din istorie care s-a situat simultan pe primele trei poziţii ale topului dedicat single-urilor, şi Paul McCartney, recompensat pentru albumele sale datorită cărora s-a situat de 22 de ori pe primul loc în carieră, scrie agerpres.ro.

Hitul lui Sheeran din 2017 – „Shape Of You” – a fost numit „cîntecul deceniului” după ce s-a menţinut timp de 14 săptămîni pe prima poziţie în top şi se numără printre cele trei piese ale artistului britanic aflate pe primele cinci poziţii ale celor mai bine vîndute melodii ale deceniului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load