TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Eclipsă de Lună pe 16 iulie: Cît de periculoasă poate fi

 Eclipsă de Lună pe 16 iulie: Cît de periculoasă poate fi

”Coridorul eclipselor” din această lună va fi încheiat de eclipsa de Lună, care va avea loc în noaptea de 16 spre 17 iulie la ora 0.31, ora Moldovei.


Cu toate acestea, influența acestei eclipse va începe să fie simțită încă din seara zilei de 15 iulie. Despre acest lucru a vorbit astrologul Vlad Ross într-un comentariu pentru "Glavred".


"Acest fenomen astronomic va putea fi observat și pe teritoriul Ucrainei, dar eclipsa nu va fi una completă, ci parțială.


În mod tradițional, în ziua eclipsei, dar și cu două-trei zile înainte și după, este mai bine să nu luăm decizii cruciale, să nu întreprindem pași importanți și să nu desfășurăm evenimente semnificative, transmite UNIAN.


În această perioadă este mai bine să așteptăm trecerea ei. Este e perioadă potrivită pentru odihnă, regîndirea propriei vieți și renunțarea la obiceiurile proaste", a spus astrologul.


Pe 17 iulie pe cer va apărea Luna "cenușie". Iar cenușa, potrivit lui Ross, este întotdeauna un simbol al evenimentelor tragice și al accidentelor.


"Cel mai mult vor simți impactul eclipsei de Lună oamenii născuți în zile de eclipsă sau în zilele din aura acesteia. Pentru ei poate fi un an foarte dificil în viață, cu dificultăți și încercări serioase.


Eclipsa de Lună din 16 iulie va fi marcată de diverse eșecuri în relații, distrugeri de alianțelor, legături și parteneriate. În plus, în aceste zile ar putea începe greutăți financiare neprevăzute", a spus el.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load