COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Echipa lui Navalnîi: Poliția ne-a confirmat că în organismul lui Alexei a fost depistată o substanță toxică letală, periculoasă și pentru cei din jur

Echipa lui Navalnîi: Poliția ne-a confirmat că în organismul lui Alexei a fost depistată o substanță toxică letală, periculoasă și pentru cei din jur

Soția politicianului Alexei Navalnîi, internat joi cu simptome de otrăvire, a declarat că poliția a identificat substanța toxică cu care ar fi fost otrăvit opozantul Kremlinului. Cu toate acestea, presa rusă scrie că oamenii legii refuză să facă publică denumirea preparatului sau a toxinei, deși le-ar fi spus celor din echipa lui Navalnîi că otrava ar fi una letală și periculoasă pentru cei din jur.

„Substanța este periculoasă pentru viețile altora. Toți cei din jurul lui Alexei au nevoie de costume speciale. Prin urmare, medicii refuză să-l transmită pe Alexei soției sale”, spun cei din echipa lui Navalnîi. Mai mult, denumirea substanței ar fi secretizată din cauza secretului anchetei, scrie agora.md.

Soția lui Navalnîi a ieșit în fața presei și a spus că nu are încredere în spitalul de urgență №1 din Omsk, unde se afla soțul ei. Ea consideră că medicii îl pe politician în clinică nejustificat și nu dau permisiunea de a-l transporta în Europa pentru tratament, totul pentru ca „substanța chimică din corpul lui Alexei să dispară”.


Reamintim că Navalnîi trebuia să fie transportat peste hotare. Un avion medical urma să decoleze din Germania spre Rusia, în noaptea de joi spre vineri, cu scopul de a-l transporta pe Navalnîi la Berlin. Acest lucru nu s-a mai întîmplat, întrucît în dimineața zilei de 21 august, medicul-șef al spitalului din Omsk, unde e internat opozantul, a refuzat să emită actele permisive, motivînd că Navalnîi e în stare instabilă și nu poate fi transportat.

Alexei Navalnîi se află în comă, medicii nu au făcut publică o diagnoză.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load