COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Duma de stat a comentat declarația lui Dodon privind resetarea relațiilor cu Rusia

Duma de stat a comentat declarația lui Dodon privind resetarea relațiilor cu Rusia

Primul vicepreședinte al Comitetului pentru Afaceri Externe al Dumei de Stat a FR, Dmitry Novikov, a comentat pentru RT cuvintele președintelui Moldovei, Igor Dodon, cu privire la ritmul bun de restabilire a relațiilor ruso-moldovenești.

„Cu siguranță, există un astfel de potențial (de progres în relațiile ruso-moldovenești - RT) şi acesta este un lucru foarte important. Ultimele rezultate ale alegerilor parlamentare sînt destul de contradictorii: în parlament există atît forțe care pledează activ pentru întărirea relațiilor ruso-moldovenești, cît și reprezentanți ai altor forțe politice. Cel mai important este faptul că există o solicitare din partea poporului moldovenesc pentru cele mai calde și prietenoase relații dintre țările noastre”, a declarat Novikov.

Rusia și Moldova au înregistrat progrese semnificative în dezvoltarea relațiilor, cu toate acestea, potrivit parlamentarului, rămîn multe de făcut pentru a stabiliza relațiile dintre cele două țări.


„În prezent, lucrăm pe diferite direcții pentru a realiza acest potențial... A spune că toate problemele au fost rezolvate astăzi ar fi prea optimist... Sînt multe de făcut pentru a remedia situația", a adăugat deputatul.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load