TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Donald Trump se gîndește să candideze la prezidenţialele din 2024

Donald Trump se gîndeşte serios să candideze în viitoarele alegeri prezidenţiale, prevăzute în 2024, declară el într-un interviu acordat Fox News.

”Mă gîndesc foarte serios la acest lucru, dar din punct de vedere legal prefer să nu vobesc despre asta. Este încă prea devreme”, îi spune în acest interviu, jurnalistului Sean Hannity de la Fox News, fostul şef al statului, transmite Noi.md cu referire la News.ro.

Miliardarul apreciază că alegerile prezidenţiale au loc ”peste mult timp” şi plănuieşte să se implice în scrutinele apropiate, şi anume în alegerile de la jumătate de mandat în Congrs.

Acesta este primul interviu acordat de către al 45-lea preşedinte al Statelor Unite după plecarea sa de la Casa Albă, la sfîrşitul lui ianuarie.

El s-a exprimat, la sfîrşitul lui februarie, într-un discurs pe care l-a susţinut la Conferinţa anuală a Uniunii Conservatorilor.


A dezmințit zvonurile privind înființarea unui noi partid

Trump a dezminţit atunci zvonuri cu privire la înfiinţarea unui nou partid care să lupte împotriva Partidului Republican.

Fostul preşedinte american se află în vizorul justiţiei americane în cadrul unei anchete a justiţiei din New York, care-l suspectează de fraude financiare şi bancare, dar şi de exercitarea unor presiuni asupra unor oficiali electorali în Georgia, unul dintre statele-cheie în alegerile prezidenţiale din 2020.

El a catalogat din nou, la Fox News, aceste alegeri drept frauduloase, fără să prezinte probe în acest sens.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load