TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Documentarul produs de Barack Obama, nominalizat la premiile Oscar

Documentarul „American Factory” produs de Barack și Michelle Obama, în colaborare cu platforma de streaming online Netflix, a fost nominalizat la premiile Oscar, la categoria Documentar – lungmetraj.

Academia Americană de Film a anunțat, luni, nominalizările la Premiile Oscar 2020. „Joker”, „The Irishman”, „The Parasite”, „Little Women”, „Once Upon a time... in Hollywood” se numără printre peliculele nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 92-a gală a Academiei americane, care va avea loc pe 9 februarie.

„Mă bucur să văd că American Factory a fost nominalizat la premiile Oscar, la categoria Cel mai bun documentar. Este genul de poveste pe care nu o vedem foarte des și exact ceea ce eu și Michelle sperăm să realizăm cu Higher Groud (n.r. compania de producție înființată de fostul cuplu prezidențial). Felicitări întregii echipe”, a transmis Barack Obama, pe Twitter.

„American Factory” spune povestea a mii de muncitori disponibilizați de compania Moraine din Ohio, după recesiunea din 2008. Cîțiva dintre ei au fost reangajați, șase ani mai tîrziu, de compania chineză Fuyao Glass America, care a preluat fabrica.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load