X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

DJ-ul francez Teho a susţinut un recital inedit în vârful unui masiv din Alpii elveţieni

14 mai. 2021,, 23:00   Război în Ucraina
2582 0

Cîntăreţul francez de muzică tehno Teho a ales un loc mai puţin obişnuit pentru a marca finalul pauzei cauzate de pandemie, susţinînd un recital în vîrful unui munte cu o altitudine de 3.000 de metri din Alpii elveţieni, informează Reuters.

Teho (30 de ani) a înfruntat temperaturi sub zero grade pentru a cînta de pe o mică platformă lîngă cabana Glacier 3000 în vîrful Scex Rouge, din sud-vestul Elveţiei.

Artistul a trebuit totodată să-şi depăşească frica de înălţime.

''Mi-e puţin teamă de înălţimi... aşa că primele momente pe acea scenă, fără nicio barieră de protecţie, au fost cu adevărat... speciale - pînă cînd am reuşit să mă bucur complet de privelişte'', a spus muzicianul.

''Imediat ce am început să cînt însă, m-am simţit rapid în largul meu, aşa că am fost capabil să mă bucur pe deplin de moment''.

DJ-ul, originar din Montpellier, Franţa, a spus că nu a cîntat niciodată într-un loc atît de neobişnuit, înconjurat de Matterhorn, Mont Blanc şi munţii Eiger.

Artistul nu a putut susţine niciun concert cu public în ultimul an din cauza pandemiei.

''A fost un an dificil întrucît toate cluburile, festivalurile şi petrecerile au fost închise din cauza COVID-19'', a spus el.


Recitalul din vîrful muntelui, care a fost susţinut pe 23 aprilie şi va fi difuzat online joi, a fost organizat de Le Cercle, o companie din domeniul livestream, care filmează şi difuzează concerte susţinute de DJ în amplasamente inedite.

Interpretarea susţinută de Teho nu este primul eveniment artistic pe care cabana Glacier 3000 l-a găzduit în scopul promovării zonei de schi şi a munţilor din împrejurimi.

Anul trecut, acrobatul elveţian Freddy Nock a mers pe cablurile telecabinei pînă în vîrful masivului, parcurgînd o parte din drum legat la ochi.

''Am luat legătura cu mai mulţimi muzicieni - cei mai mulţi DJ - care doresc să susţină spectacole alături de noi în 2021'', a spus Bernhard Tschannen, directorul executiv al Glacier 3000. ''Diversificarea este noua paradigmă atît pentru artişti, cît şi pentru organizatori de evenimente care trebuie să găsească modalităţi alternative de a face oamenii să viseze''.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий