X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

DJ-ul Avicii ar fi putut fi salvat

5 mai. 2018,, 00:03   Război în Ucraina
4343 0

Tim Bergling, DJ-ul şi producătorul suedez cunoscut sub pseudonimul Avicii, care s-ar fi sinucis pe 20 aprilie, i-a cerut ajutorul unui prieten cu câteva ore înainte de a muri, dar acesta a ajuns prea târziu, potrivit voici.fr. Pe 20 aprilie, Avicii a fost descoperit mort în Muscat, statul Oman.

Circumstanţele decesului au rămas învăluite în mister multe zile, până când familia artistului a lăsat să se înţeleagă faptul că acesta s-a sinucis. Pe 26 aprilie, într-un comunicat, familia acestuia scria: "Nu mai putea să continue. Voia să îşi găsească pacea".

Ulterior, site-ul tmz.com a scris că acesta s-ar fi sinucis prin sângerare, după ce şi-a făcut tăieturi pe corp, informează Mediafax.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, înainte de a muri, Avicii l-a sunat pe un prieten cerându-i ajutorul. Acesta s-a urcat imediat într-un avion, pentru a-l împiedica pe artist să îşi pună capăt zilelor, dar a ajuns la două ore după ce acesta murise.

Avicii a fost un pionier al mişcării electronice, obţinând două premii acordate de MTV, un trofeu Billboard şi două nominalizări la Grammy. Printre hiturile sale se numără "Le7els" şi "Wake me up".


Tim Bergling, care a murit la 28 de ani, a suferit în trecut de pancreatită acută, parţial din cauza consumului excesiv de alcool.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий