Divorţezi? Primeşti bani pentru acest lucru

Divorţezi? Primeşti bani pentru acest lucru

Cuplurile care au petrecut un sejur la un hotel al grupului suedez Countryside și divorțează după an vor primi banii înapoi de la hotel, se arată într-un comunicat al grupului citat de AFP. 

Prin această inițiativă "radicală", grupul speră ca "tot mai multe persoane să înțeleagă cît este de important să se investească într-o relație, înainte de a fi prea tîrziu", a declarat Anna Madsen, purtătoarea de cuvînt a grupului suedez, scrie Agerpres.ro.

Pentru a primi banii înapoi este suficient să fie tastat codul prin care s-a făcut rezervarea, la unul dintre cele 40 de hoteluri ale grupului, iar dacă, din nefericire, clienții divorțează după această perioadă de timp, nu trebuie decît să trimită actul de divorț la Countryside Hotels și le va fi rambursată suma pentru maximum două nopți, se arată în comunicat.

Introdusă la 20 martie, oferta are o perioadă nelimitată de timp, însă numărul rezervărilor făcute pe baza acestui cod nu a fost precizat. "Multă lume a sunat și s-a interesat dacă este vorba de o ofertă într-adevăr reală", a precizat Anna Madsen.

"Primim de mult timp cupluri în hotelurile noastre (...) și nu ne-am dat seama cît de benefică poate fi renunțarea la rutină, iar soții să se dedice unul altuia", a spus ea, exprimîndu-și speranța ca această campanie de promoție să consolideze căsniciile.

În 2014 peste 47.000 de căsătorii au fost oficiate în Suedia și au fost pronunțate aproximativ 24.000 de divorțuri.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load