X 
Criza energetică stiri: 1580
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3388

Disneyland și-a reluat activitatea după carantină

15 iul. 2020,, 16:45   Război în Ucraina
2585 0

Disneyland Paris, care a fost închis din cauza epidemiei de coronavirus timp de patru luni, și-a reluat activitatea pe 15 iulie: purtarea măștilor și rezervarea biletelor online au devenit obligatorii, iar îmbrățișarea eroilor Disney este temporar interzisă.

Cum de a scrie ria.ru, conducerea parcului de distracții a decis să limiteze numărul zilnic de vizitatori, pentru a putea asigura respectarea măsurilor, în special, distanța socială la cozi, restaurante.

Acum, toți doritorii de a vizita parcul de distracții "Disneyland" trebuie să rezerve bilete din timp pe o platformă specială online și să aleagă o anumită dată a vizitei. Este obligatorie și purtarea măștilor pentru toți vizitatorii mai mari de 11 ani. Pe teritoriul complexului sunt instalate 2000 de puncte cu antiseptic pentru mîini, în special la intrarea și ieșirea la atracții, în buticuri, restaurante, săli de concerte.

Pentru a evita aglomerația, administrația a decis să nu organizeze încă parade cu eroi Disney și show-uri de seară. Interacțiunea apropiată cu personajele Disney, inclusiv îmbrățișările, este, de asemenea, interzisă.

Pe teritoriul parcului vor funcționa în continuare restaurante, dar numărul de locuri acolo este redus, de aceea vizitatorii sînt sfătuiți să rezerve din timp o masă. "Noua ofertă de feluri de mîncare "cu livrare" va permite vizitatorilor să se instaleze în spațiul deschis al parcurilor tematice", se arată în comunicat.


Curățarea și dezinfectarea pe teritoriul parcului se va face mai des. "Standardele de curățenie și igienă au fost întărite pe întreg teritoriul parcului, o atenție deosebită fiind acordată atracțiilor, cozilor, restaurantelor, hotelurilor, transportului", se arată în comunicat.

Disneyland Paris, deschis în 1992, a fost vizitat 320 de milioane de oameni, o mare parte dintre ei fiind turiști străini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав