COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Disneyland și-a reluat activitatea după carantină

15 iul. 2020,, 16:45   În lume
1963 0

Disneyland Paris, care a fost închis din cauza epidemiei de coronavirus timp de patru luni, și-a reluat activitatea pe 15 iulie: purtarea măștilor și rezervarea biletelor online au devenit obligatorii, iar îmbrățișarea eroilor Disney este temporar interzisă.

Cum de a scrie ria.ru, conducerea parcului de distracții a decis să limiteze numărul zilnic de vizitatori, pentru a putea asigura respectarea măsurilor, în special, distanța socială la cozi, restaurante.

Acum, toți doritorii de a vizita parcul de distracții "Disneyland" trebuie să rezerve bilete din timp pe o platformă specială online și să aleagă o anumită dată a vizitei. Este obligatorie și purtarea măștilor pentru toți vizitatorii mai mari de 11 ani. Pe teritoriul complexului sunt instalate 2000 de puncte cu antiseptic pentru mîini, în special la intrarea și ieșirea la atracții, în buticuri, restaurante, săli de concerte.

Pentru a evita aglomerația, administrația a decis să nu organizeze încă parade cu eroi Disney și show-uri de seară. Interacțiunea apropiată cu personajele Disney, inclusiv îmbrățișările, este, de asemenea, interzisă.

Pe teritoriul parcului vor funcționa în continuare restaurante, dar numărul de locuri acolo este redus, de aceea vizitatorii sînt sfătuiți să rezerve din timp o masă. "Noua ofertă de feluri de mîncare "cu livrare" va permite vizitatorilor să se instaleze în spațiul deschis al parcurilor tematice", se arată în comunicat.


Curățarea și dezinfectarea pe teritoriul parcului se va face mai des. "Standardele de curățenie și igienă au fost întărite pe întreg teritoriul parcului, o atenție deosebită fiind acordată atracțiilor, cozilor, restaurantelor, hotelurilor, transportului", se arată în comunicat.

Disneyland Paris, deschis în 1992, a fost vizitat 320 de milioane de oameni, o mare parte dintre ei fiind turiști străini.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X