Dezbaterile dintre Poroșenko și Zelenski rămîn într-o zonă de neștiință

16 apr. 2019,, 12:21   Război în Ucraina
2185 0

Petro Poroșenko, actualul președinte al Ucrainei îi propune contra candidatului său Vladimir Zelenski două dezbateri.

Una dintre ele să aibă loc pe stadionul Olimpic, așa cum a cerut Zelenski, iar cea de a doua să aibă loc la postul de televiziunie care deține drepturile de organiza o dezbatere oficială. Astfel, Poroșenko propune ca cei doi candidați la funcția de președinte să se întîlnească pe stadiounul Olimpic joi, 19 aprilie, începînd cu ora 16:00.

Decizia lui Poroșenko vine după ce de începînd cu ora 19:30, cei doi candidați sînt așteptați la "Суспільному телебаченні", unde se vor organiza dezbateri conform legii.

De partea celaltă, staful electoral al actorului Vladimir Zelenski a declarat că Poroșenko este așteptat joi, ora 19:00 pe stadionul Olimpic.

Pe 31 martie 2019, s-a desfășurat primul tur al alegerilor prezidențiale în Ucraina. Vladimir Zelenski a obținut 30,24%, iar Petro Poroșenko 15,95%. Astfel, turul II al alegerilor vor avea loc pe 21 aprilie.

Amintim că actorul Vladimir Zelenski, cel care este și contracandidatul lui Petro Poroșenko în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a înaintat o adevărată provocare actualului președinte al Ucrainei.

Astfel, Zelenski își dorește ca o primă dezbatere cu Poroșenko să se desfășoare pe stadionul Olimpic din capitala Ucrainei. Potrivit lui Zelenski, una dintre reguli ține de faptul că toate televiziunile să aibă acces la dezbateri și să poată transmite live.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?