COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detalii din culise: Reacția lui Trump la un apel pierdut de la Putin

Detalii din culise: Reacția lui Trump la un apel pierdut de la Putin

Președintele SUA, Donald Trump, l-a certat pe directorul Serviciului de informații al Pentagonului Michael Flynn și pe înalți oficiali ai Casei Albe, pentru că nu l-au informat despre apelul telefonic liderului rus Vladimir Putin.

Acest lucru, potrivit Newsweek, a declarat fostul șef al administrației premierului britanic Theresa May, Nick Timothy, transmite ria.ru.

Potrivit lui, în 2017, în timpul unei întîlniri oficiale cu delegația britanică de la Casa Albă, cineva a menționat că Putin l-a sunat recent pe liderul american, după care Trump a început s-a supărat pe Flynn.


Potrivit fostului oficial, după aceea, Trump a adăugat: "dacă Putin vrea să vorbească, fă-i legătură cu mine".

Generalul-locotenent în demisie, Michael Flynn, în perioada 20 ianuarie - 13 februarie 2017, a fost consilierul securității naționale a Președintelui țării. Flynn a demisionat după acuzațiile că nu a dezvăluit conținutul discuțiilor sale cu fostul ambasador al Rusiei în SUA, Serghei Kislyak. Mass-media a susținut că a discutat cu diplomatul despre posibila retragere a sancțiunilor SUA împotriva Rusiei. Consilierul însuși a negat acest lucru. Kremlinul a declarat că conversația lui Flynn și Kislyak a avut loc, dar conținutul său a fost transmis incorect.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load