COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher, dezvăluite în culise

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit noi vești despre starea în care se află Michael Schumacher (51 de ani), după accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi.

Fostul campion mondial de Formula 1 a intrat în comă după ce a avut leziuni cerebrale, dar familia sa a decis să păstreze tăcerea cu privire la starea sa de sănătate, ceea ce a dus la numeroase speculații. În urmă cu cîteva zile, fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că l-a vizitat pe Schumacher, dar nu a oferit mai multe detalii, transmite digisport.ro.

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit indirect detalii despre starea lui Michael Schumacher. Modelul în vîrstă de 40 de ani participă la un reality-show în Italia și a fost suprinsă discutînd cu alt concurent: "S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sînt", a spus Gregoraci referitor la fostul campion mondial, potrivit El Mundo Deportivo.

"Michael Schumacher nu poate vorbi, comunică doar cu ochii"

Poate cel mai important detaliu scos la iveală de Elisabetta Gregoraci a fost cel referitor la modul în care poate comunica Michael Schumacher: "Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor".


Aceste vești au venit în contextul în care familia Schumacher a reușit să facă din starea în care se află Michael unul din cele mai bine păzite secrete din lume. Pînă acum se știa că fostul campion mondial din Formula 1 este îngrijit într-o vilă din Geneva.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load