COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Descoperire uimitoare la o gunoiște din Japonia

Descoperire uimitoare la o gunoiște din Japonia

Un angajat al unei companii de salubritate din Japonia a descoperit o avere într-un birou vechi, aruncat la groapa de gunoi de către proprietar.

Bărbatul, angajat al unei firme care se ocupă de salubrizare în Toyota City, a găsit în biroul vechi zece plicuri cu 11,27 milioane de yeni, adică aproximativ 150.000 de euro, potrivit Tokyo Reporter.

„În 20 de ani de cînd am această meserie, aceasta este o premieră”, a spus bărbatul. El a găsit plicurile cu bani în timp ce demonta biroul vechi pentru a separa componentele metalice de cele din lemn, în scopul reciclării.

Japonezul a anunțat imediat poliția după ce a făcut descoperirea, iar proprietarul banilor are la dispoziție trei luni pentru a-i revendica. În cazul în care nicio persoană nu anunță pierderea banilor, întreaga sumă îi va reveni celui care a găsit-o.


Potrivit aceleiași surse, în Japonia nu este tocmai neobișnuit că obiecte de valoare sau bani să ajungă la gunoi. De cele mai multe ori, „comorile” sînt aruncate din greșeală de către oameni în vîrstă. În 2016, la aceeași groapă de gunoi s-a descoperit echivalentul a 140 de milioane de dolari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load