COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Declarație: "Zelenski "a deschis porțile iadului""

22 iul. 2020,, 18:30   În lume
2705 0

Prezentatorul rus de televiziune Vladimir Soloviev a comentat pe canalul său Telegram decizia președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, de a îndeplini cerința bărbatului, care a luat ostatici în Luțk, de a înregistra un mesaj video.

"Zelenski a îndeplinit cerințele teroristului și a înregistrat un mesaj video. Este o greșeală gravă. El a deschis porțile iadului. Acum teroriștii știu că pot face presiune pe guvernare. Și va avea loc atac după atac", a scris prezentatorul TV.

Marți, în centrul orașului Luțk un bărbat a luat ostatici un autobuz cu pasageri, și avea cu el explozibili și arme. Serviciul de securitate al Ucrainei a clasificat acest lucru drept pe un atac terorist. Potrivit organelor de drept, atacatorul a înaintat cerințe generale și a declarat nemulțumirea față de sistem. Zelenski a îndeplinit, de asemenea, cerința bărbatului, îndemnînd pe Facebook oamenii să vizioneze filmul ”Земляне” dedicat problemei abuzului față de animale.

Ulterior, toți ostaticii au fost eliberați, nimeni nu a fost rănit. După reținerea bărbatului, președintele ucrainean a șters postarea de pe Facebook.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X