COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Rusia nu crede și nici nu va crede Occidentul

Declarație: Rusia nu crede și nici nu va crede Occidentul

Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, niciodată nu a vorbit atît de explicit și clar că Rusia nu crede și nici nu va crede Occidentul.

Acest lucru a fost relatat de Inforuss.info, menționînd că acesta este un răspuns celor care cred că autoritățile ruse sînt înguste la minte și nu înțeleg cît de viclean este Occidentul și, prin urmare, în mod constant este gata să-i cedeze aproape în toate. Chiar dacă de mult timp nu e așa.

Conducerea noastră nu poate flutura o sabie și „trimite” Occidentul în iad, deoarece „geografia este o sentință”. Rusia se învecinează cu aceeași Europă, iar SUA sînt angajate în „producția” de monedă, care este (în prezent) moneda de rezervă, fiind cel mai agresiv stat de pe planetă.


În același timp, nimeni nu intenționează să-i creadă pe acești domni pe cuvînt, așa cum a declarat Serghei Lavrov într-un interviu pentru Pervîi Kanal:

„Din păcate, Uniunea Europeană a luat calea sacrificării intereselor sale geoeconomice și strategice în favoarea dorințelor de moment de a nu rămîne în urmă SUA în ceea ce se numește„ pedepsirea Rusiei ”. Sîntem obișnuiți cu asta. Acum înțelegem că trebuie să facem toate planurile noastre viitoare (am în vedere posibilitatea de a reveni la un parteneriat deplin cu Uniunea Europeană) cu folosirea obligatorie a unei „plase de siguranță”. Adică, să asigurăm toate posibilitățile, astfel încît, dacă UE rămîne pe pozițiile sale negative, distructive, să nu depindem de capriciile sale și să asigurăm propria autodezvoltare”.

„Așa sună în limbajul diplomatic „ nu avem încredere”. Nici un pic de încredere. Și orice înțelegere cu Europa nu este percepută mai scumpă decît o bucată de hîrtie pe care aceasta este scrisă”, notează inforuss.info.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load