COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "În accidentul provocat de Efremov au murit doi oameni"

Declarație: "În accidentul provocat de Efremov au murit doi oameni"

Actorul rus și preotul Ivan Ohlobîstin a declarat că accidentul mortal cu participarea lui Mihail Efremov s-a soldat și cu moartea actorul însuși.

După cum a scris ria.ru, pe pagina sa de socializare Ohlobîstin l-a numit pe Efremov "oaia rătăcită" și un "berbec beat".

"Paradoxul constă în faptul că el anume așa a fost iubit în ultimul timp, așa a fost admirat", a menționat el.


Despre această dragoste, în opinia preotului, mărturisesc like-urile sub videoclipul cu discursurile lui Efremov. "Noi l-am condamnat pe Efremov. Noi culegem roadele aspirației noastre spirituale", a scris Ohlobîstin.

În opinia sa, la televizor există multe "vulgarități", dar, totuși, canalele au ratinguri ridicate. Unul dintre rolurile din acest "shapito" a fost jucat de Efremov și a făcut-o atît de auto-conștient încît "și-a pierdut bunul simț, sănătatea, libertatea și a pășit cu un picior în iad", se spune în postare.

"Ce avem de fapt: a murit o persoană, nu, doi oameni au murit - Serghei și Mihail. O victimă nevinovată și un om terminat", a scris Ohlobîstin.

El a subliniat că la ambii le-au rămas familiile care nu ar trebui să sufere de ura aprinsă.

"Ei sînt victime. Ambii. Ei au nevoie de pace și dragoste", adaugă Ohlobîstin.

El i-a îndemnat pe toți să revizuiască atitudinea față de normele morale, care rezultă, de asemenea, în compasiune pentru viața umană.

"Fie ca el (Efremov. - nr. red.) să fie condamnat de instanță, de noi nu mai este nevoie deja la această etapă. Aceasta este o lecție atît de rea pentru toți cei care "merg pe marginea prăpastiei"!", a concluzionat actorul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load