Criza energetică stiri: 487
Biden - Putin stiri: 145

De necrezut: Momentul în care o pisică salvează viaţa unui bebeluș (VIDEO)

21 noi. 2019,, 22:04   În lume
3607 0

O pisică din oraşul columbian Bogota a ajuns vedetă pe internet după ce a salvat copilul de 1 an al stăpînilor săi, care apoi au postat pe reţelele de socializare înregistrarea cu fapta eroică a micuţei feline.

Incidentul s-a produs pe 31 octombrie.

Diana Lorena Álvarez, în vîrstă de 27 de ani, şi-a lăsat băieţelul dormind în camera de la etajul casei şi a fugit pînă la lucru. Pînă să se întoarcă, micuţul Samuel León s-a trezit, a ieşit din pătuţ şi a început să se plimbe de-a buşilea prin cameră. La un moment dat, însă, copilul a pornit spre uşa camerei, riscînd să cadă pe scările abrupte care coborau spre parterul clădirii.

În acel moment, pisica, pe care stăpînii ei au botezat-o Gatubela, a sărit din fotoliul de unde îl urmărea, i-a sărit în spate iar apoi s-a postat în faţa uşii, lovîndu-l cu lăbuţele pînă cînd băieţelul s-a oprit. Samuel s-a aşezat în fund iar apoi s-a întors spre cameră.

"Am văzut pe calculator că s-a trezit, avem camere de supraveghere, şi am pornit spre casă. Abia mai tîrziu, cînd m-am uitat pe toată înregistrarea, am descoperit că pisica i-a salvat viaţa", a povestit ulterior ziariştilor Diana, care a postat filmuleţul pe pagina de Facebook a Fundaţiei pentru protecţia pisicilor din Bogota, de la care o preluase în adopţie, în semn de mulţumire. "M-am simţit cu adevărat norocoasă. Dacă nu era Gatubela, fiul meu s-ar fi rostogolit pe scări", a mai spus femeia.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X