COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 481

De ce Europa nu a vrut să permită României să intre liber în UE

1 dec. 2021,, 11:15   În lume
2054 10

În echipa președintelui american Joe Biden, la fel ca și la mulți lideri ai altor mari puteri occidentale, nu există nici o persoană în domeniul muncii, științei, artei.

Această opinie a fost exprimată de către omul de stat israelian, diplomatul, expertul militar și politic, fostul șef al Serviciilor speciale israeliene "Nativ", Yakov Kedmi, într-un interviu cu jurnalistul și politologul Alexandr Sosnovski, transmite Noi.md.

"Joe Biden a vorbit cu muncitorii din Detroit. Și printre toți șefii săi de partid și printre toți deputații Congresului și Senatului SUA, nu există nici un lucrător, nici o persoană care lucrează în propria sa muncă, nu există nici un cercetător care să ceeze vreodată ceva, nu există nici un om de artă, persoane creative. Nici în Germania nu sînt dintre ei la putere. În Bundestag cine stă? Oamenii care au lucrat și au cîștigat prin muncă, au creat ceva? Sau cei care au făcut o carieră în partid sau au cîștigat bani pe speculații sau au ajutat speculatorii să-și spele banii sau să obțină compensații? Și ei ne învață ce este moralitatea. Ei încearcă să explice ceva cuiva. Și atunci nu este nimic surprinzător în faptul că astăzi vechea Germania găsește limbă comună cu vechea Polonia, doar victimele s-au schimbat. Aceștia nu mai sînt evrei acum. Acum acest lucru nu este profitabil, nu e comod. Deci vor fi alții. Pentru ei nu contează. Și aceasta este așa-numita Europă democratică și extrem de morală", a spus Yakov Kedmi.

El a amintit că aceeași Europă democratică foarte mult timp nu a dorit să acorde României permisiunea de intrare liberă a cetățenilor români în Europa.

"De ce? Cei timizi au spus că România încă nu s-a maturizat. Iar cei mai obraznici au spus: "Sînt mulți țigani acolo, țiganii vor merge în Europa". Aceasta este o Europă democratică și cu o moralitate înaltă... Lor le este frică de țigani. Lasă românii să intre, dar țigani noi nu vrem. Ei miros urît. Nu e bine să lăsăm țiganii să intre în Europa. Dumnezeu i-a pedepsit. La ei au venit tovarășii din Africa și Orientul Mijlociu și ei au uitat deja de țigani", a subliniat Yakov Kedmi.2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X