Criza energetică stiri: 775
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Cutremur puternic la granița dintre India și Myanmar

26 noi. 2021,, 10:45   Război în Ucraina
4737

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea 6,1 s-a produs, vineri, în regiunea de graniţă dintre India şi Myanmar, însă nu au fost raportate pagube materiale, transmite Noi.md cu referire la protv.ro.

Potrivit Centrului Naţional pentru Seismologie din India, seismul a avut loc la o adîncime de 12 km, iar epicentrul său a fost localizat la circa 140 km de Aizawl, în nord-estul Indiei.

Cutremurul a fost resimţit la Chittagong, în Bangladesh, precum şi în oraşul Calcutta din estul Indiei, la circa 450 de km de Aizawl, conform relatărilor martorilor postate pe site-ul Centrului Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC) şi de internauţi pe Twitter.

“Foarte puternic”, a descris seismul, pe site-ul EMSC, unul dintre martori, aflat la Chittagong, un oraş situat la circa 184 km vest de epicentrul cutremurului.

Cutremurul a fost resimţit şi în statele din nord-estul Indiei şi în marile oraşe din Bangladesh, conform EMSC şi agenţiei indiene de monitorizare a cutremurelor.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав