X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Cutremur în Italia: De frica replicilor, unii oameni au rămas să doarmă în stradă

18 iun. 14:00   Externe
3239 0

Un cutremur s-a produs în Italia, în noaptea de luni spre marți, între Pozzuoli și Bacolia, iar locuitorii s-au trezit din cauza mișcării și au ieșit în străzi din cauza fricii.

Seismul s-a produs, la ora 03.58, la oa dîncime de 3 km, în Campi Flegrei și a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter.

Locuitorii s-au trezit cînd au simțit mișcarea și au ieșit în străzi de teamă. Seismul s-a resimțit în toată zona, chiar și în cartierele din vestul orașului Napoli, precum Bagnoli și Fuorigrotta, notează Noi.md cu referire la b1tv.ro.

Mai mult, fenomenul a fost însoțit și de un vuiet puternic, ceea ce a creat și mai multă panică. Autoritățile locale au declarat că nu s-au înregistat victime sau pagube materiale.

Echipele de intervenție s-au deplasat în zona în care s-a produs cutremurul pentru a verifica infrastructura și pentru a liniști locuitori. Cu toate acestea, unii au preferat să rămînă în stradă de teama replicilor.


Campi Flegrei este o zonă vulcanică activă, iar în ultimele luni a fost monitorizată intens din cauza creșterii activității seismice și a deformării solului.

0
2
1
7
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав