COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum vă descurcaţi cu asta? (VIDEO)

Cum vă descurcaţi cu asta? (VIDEO)

Viața ne pune adesea într-un impas, din care pare să nu existe nicio ieșire și nu poate fi depășit de unul singur, pentru a merge mai departe, dar cei care au credință, speranță, iubire... și timp o vor obține cu siguranță.

Acest lucru este ilustrat perfect de un video amuzant postat în rețea, în care mai mult de o duzină de leoaice s-au tolănit chiar pe șosea, blocînd circulația mașinilor de pe ambele părți ale acesteia, din moment ce nu a fost posibil să le ocolească.

Șoferii de pe SUV-uri impozante nu au îndrăznit să se apropie și să deranjeze prădătorii leneși, acceptînd doar ei înșiși și pasagerii lor să facă fotografii de departe, în amintirea unui contact atît de apropiat cu un număr atît de mare de aceste mamifere prădătoare.


„Cînd veţi ajunge într-o astfel de situație, cum îi veţi face faţă?”, a întrebat internautul care a postat acest videoclip în rețea. Evident, într-o astfel de situație, șoferilor nu le-a rămas altceva decît să aştepte pînă cînd aceste leoaice mîndre s-au săturat de atîta atenție din partea unor „paparazzi” involuntari și s-au întors în pride-ul lor. Înainte de aceasta, este puțin probabil ca vreunul dintre șoferi să îndrăznească să pornească şi să deranjeze aceste „regine” - leoaice sălbatice.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load