COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Cum va arăta primul hotel construit în spațiu

30 aug. 2021,, 20:00   În lume
1341 3

A început construcția primului hotel aflat în spațiu. Acesta va fi primul hotel spațial, care se va afla pe orbita Pămîntului și va avea restaurante, cinematograf, spa și camere pentru 400 de persoane, transmite Daily Mail.

Dezvoltată de Orbital Assembly Corporation (OAC), stația Voyager ar putea fi operațională încă din 2027, cu infrastructura construită pe orbită în jurul Pămîntului.

Stația spațială va fi un cerc uriaș și se va roti pentru a genera gravitație artificială, care va fi setată la un nivel similar cu gravitația găsită pe suprafața Lunii.

Hotelul stației Voyager va include multe dintre caracteristicile la care v-ați putea aștepta de la o navă de croazieră, inclusiv restaurante tematice, un centru spa și un cinematograf.

Nu au fost dezvăluite detalii despre costul construirii stației spațiale sau costul unui sejur.


Stația spațială Voyager Class va fi alcătuită dintr-o serie de inele, cu un număr de „module” atașate la exteriorul inelelor.

Acestea vor include, de asemenea, o sală de gimnastică, bucătărie, restaurant, bar și alte facilități esențiale pentru oameni care urmează să fie pe stație pe termen lung.

Celelalte module vor fi închiriate sau vîndute către companii private și guverne.

Agențiile guvernamentale ar putea folosi stația pentru a găzdui propriul modul științific sau ca centru de instruire pentru astronauții care se pregătesc să meargă pe Marte.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X